Dalin të dhëna të reja të Notebook nga Xiaomi

Notebook e re Xiaomi Mi 

Megjithatë, nuk duhet të ketë më shumë befasi, kështu që specifikimet e shumta tashmë kanë dalë, raporton Gizmochina.

Pajisjet do të dorëzohen me gjeneratën e 10-të të çipave Intel.

Mi Notebook 14 do të jetë e gjeneratës i5, “Horizon Edition” me një çip i7

Pajisja thuhet se do të ketë një ekran prej 14 inçësh dhe një rezolucion të plotë HD.

Notebook vjen me një SSD me 256 ose 512 GB. Bateria duhet të zgjasë 10 orë.

Pajisja pritet të dalë në shitje për një çmim prej 600 eurove. #Tajfuni#